Propunere de parteneriat, Spania, Universitatea din Cordoba, sustenabilitatea agrosistemelor

pndr-ghid-nereguli.jpg

Va transmitem informatia alaturata pentru diseminare catre consiliile judetene si postare pe website. Universitatea din Cordoba, Spania, cauta parteneri pentru a crea un consortiu care sa dezvolte proiecte „Orizont 2020” si „PRIMA″ (Parteneriat pentru Cercetare si Inovare in tarile din aria mediteraneana).

Universitatea are expertiza in urmatoarele domenii de cercetare: schimbarile climatice si practicile agricole, practicile agricole durabile, conservarea solului si a apei, fertilizarea cu azot, biodiversitatea culturilor, fixarea biologica a azotului, biofortificarea, etc.

Echipa de laborator are activitati de cercetare pe teren si de implementare a celor mai bune practici agricole (de exemplu, prelucrarea solului, rotatia culturilor, gestionarea reziduurilor culturilor, fertilizarea cu azot, etc.). In viziunea celor implicati, experienta pe teren pe termen lung este principala abordare a studiului durabilitatii agroecosistemice. Parteneri cautati: entitati care sunt interesate de tematicile urmatoare: biodiversitate, ferme reziliente si inteligente climatic, managementul solurilor, etc. Precizare: Romania este tara eligibila in cadrul programului “Orizont 2020”, dar nu si pentru “PRIMA”.

Contact pentru mai multe informatii si manifestarea interesului: dna Eva Gómez Camacho, coordonator de proiecte, Universidad de Córdoba, e-mail: [email protected]

Fisa de prezentare

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.