Propuneri de parteneriat Erasmus+, Portugalia

Erasmus_tasta.jpg

EuropeMov, organizatie non-profit portugheza ce isi defasoara activitatea pentru a oferi tinerilor cel mai bun start in viata, cauta urgent parteneri pentru diferite proiecte Erasmus+. EuropeMov se implica in principal in initiative culturale, printre ele numarandu-se formarile, evenimente socio-culturale, studiile de cercetare, cooperarea si dezvoltarea. Asociatia are o bogata experienta in dezvoltarea de proiecte Erasmus+ si colaborarea cu diferite entitati europene.

In prezent, EuropeMov colaboreaza cu mai multe organizatii/entitati pe diferite propuneri de proiect.Tematicile acestor proiecte sunt: formare profesionala, patrimoniu, sprijin social pentru persoanele defavorizate – integrare si solidaritate, sprijin pentru varstnici/relatii intergenerationale (servicii de sprijin la domiciliu), sprijin pentru familii, protecția copilului, orientare pentru tineret, integrare comunitara, cresterea calitatii vietii, educatie, cultura/traditii, sport, participarea activa (campanii de sensibilizare), arta/muzica, voluntariat, sanatate si bunastare, invatare non-formala (ateliere, etc.).

Data limita pentru manifestarea interesului : urgent.

Contact pentru manifestarea interesului si detalii: Pedro Pereira, [email protected], tel: 00351 214091238

Pentru a deveni partener, se solicita transmiterea prin e-mail a urmatoarelor informatii si documente:
– codul PIC (codul de identificare al participantului), fisa de parteneriat completata si mandatul completat, scanat si semnat.(click aici)

Documentele necesar a fi completate in cazul in care exista interes de colaboare se regasesc in anexa.(click aici)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.