Finantare: “Sprijin pentru sisteme TIC integrate si alte aplicatii electronice pentru afaceri”

calculator1Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale anunta lansarea in data de 5 octombrie a apelului de proiecte pentru operatiunea Operatiunea 3.3.1 “Sprijin pentru sisteme TIC integrate si alte aplicatii electronice pentru afaceri” din cadrul Domeniului Major de Interventie 3 “Sustinerea e-economiei”, Axa III “Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”.

Activitati eligibile:
1. Achizitionarea de aplicatii software, echipamente TIC, alte mijloace fixe, servicii de consultanta si training specializat necesare pentru:

  • Implementarea sau extinderea sistemelor ERP (Enterprise Resource Planning – Planificarea Resurselor intreprinderii);
  • Implementarea sau extinderea de sisteme pentru relatii cu clientii (CRM – Customer Relationship Management);
  • Implementarea de solutii software pentru design si/sau productie, pentru imbunatatirea managementului ciclului de viata al produselor;
  • Implementarea sistemelor informatice de analiza economica si suport decizional (business intelligence systems) si a altor aplicatii electronice pentru managementul afacerii.

2. Achizitionarea de servicii de consultanta pentru pregatirea si managementul proiectului, inclusiv servicii de asistenta juridica pentru realizarea achizitiilor publice din cadrul proiectului
3. Achizitionarea de aplicatii software si licente software necesare pentru realizarea proiectului
4. Achizitionarea de echipamente TIC (servere, calculatoare personale de tip desktop / portabile monitoare, echipamente de retea, echipamente periferice etc.)
5. Achizitionarea de mijloace fixe, care nu intra in categoria de mai sus, necesare pentru functionarea aplicatiei informatice.
6. Instruirea personalului care va utiliza produsele software implementate si cel care va asigura mentenanta – activitate obligatorie
7. Informare si publicitate pentru proiect – activitate obligatorie
8. Auditarea finala a proiectului, inclusiv auditarea din punctul de vedere al securitatii aplicatiei – activitate obligatorie.

Mai multe detalii despre finantare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.