Radu Georgescu: Sentimentul repetat ca “maine va veni clientul providential si ne va salva” este unul dintre semnele care spun ca afacerea ta va esua

Radu_GeorgescuRadu Georgescu, unul dintre cei mai importanti antreprenori din domeniul IT din Europa de Est a acordat un interviu pentru Finantare.ro:

Finantare.ro: Ce calitati ar trebui sa aiba un tanar care doreste sa devina antreprenor in Romania ?

Radu Georgescu: Sa stie ce vrea, sa fie pasionat de lucrul respectiv. Sa cunoasca tot ce se intampla in piata lui tinta – lumea, tara, orasul – legat de ideea pe care o are. Sa fie perseverent, sa nu cedeze la prima problema. Nici la a doua, nici la a zecea. In rest, totul se poate obtine cu ceva efort.

Finantare.ro: Cat de mult este axat invatamantul romanesc in dezvoltarea spiritului antreprenorial in randul tinerilor ?

Radu Georgescu: Nu sunt cel mai potrivit sa raspund, nu cred ca cunosc suficient de bine invatamantul romanesc. Atat cat stiu, nu am vazut proiecte sustinute, consecvente pentru dezvoltarea antreprenoriatului. Cursurile pe care le-am vazut eu sunt penibile, transpunerea cursurilor de economie politica de acum 25 de ani, predate de aceiasi oameni.

Citeste continuarea interviului pe Finantare.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.