Razvan Cuc: Daca antreprenorii tronsoanelor 2 si 3 de pe Lugoj-Deva nu respecta termenele de finalizare ale lucrarilor, voi rezilia contractele

imageResize-6.jpg

Contractele pentru constructia loturilor 2 si 3 ale Autostrazii Lugoj-Deva vor fi reziliate, daca cei doi antreprenori, italian si spaniol, nu vor respecta termenele de finalizare ale lucrarilor, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, dupa o vizita inopinata pe santierele autostrazii.

“Am promis ca merg pe teren si ma tin de cuvant! Astazi am inspectat inopinat lucrarile Autostrazii Lugoj-Deva si am constatat, cu mare dezamagire, ca antreprenorii tronsoanelor 2 si 3 se pot ‘lauda’ doar cu o proasta mobilizare si cu o metodologie deficitara, cauzata de carpeli interminabile. Nu voi accepta asemenea situatii si nu vreau sa fac niciun fel de concesii! Daca cei doi antreprenori, italian si spaniol, nu au cum sa respecte termenele de finalizare ale lucrarilor, voi rezilia contractele cu acestia si voi cauta firme serioase in domeniu”, a scris Razvan Cuc, pe pagina sa de Facebook.

In ceea ce priveste situatia de pe lotul 4 al autostrazii, aceasta se prezinta in parametrii normali, iar constructorul a dat asigurari ca termenul pentru finalizarea lucrarii se mentine pentru sfarsitul anului in curs.

“Situatia de pe lotul 4 al autostrazii se prezinta in parametrii normali, iar antreprenorul roman a reasumat termenul de finalizare a lucrarii pentru finele lui 2017. Avem nevoie de autostrazi si de respectarea termenilor din contractele incheiate. Vremea amanarilor s-a incheiat!”, a mai spus seful de la Transporturi.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.