Reintroducerea porturilor si patrimoniului natural-industrial in circuit dunarean

CIO-SUERDReintroducerea porturilor si patrimoniului natural-industrial in circuit dunarean, in noul context integrat din Uniunea Europeana

~ Sesiune de Formare – Universitatea Valahia, Alexandria – 25-26 iunie 2013 ~

Aplicarea Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD) prin proiecte de investitii, cercetare-inovare, dar si in educatie, IT&C, dezvoltare rurala etc. in cele 14 State membre si ne-membre UE este adecvata tuturor celor 8 regiuni actuale de dezvoltare ale Romaniei, cu atat mai mult in judetele care au deschidere la Dunare, precum este si judetul Teleorman.

In aceasta etapa, la nivel european, se colecteaza deja si se finanteaza cele mai interesante si inovatoare proiecte pregatitoare pentru transpunerea SUERD, primul apel de proiecte fiind recent lansat.

In plus, se afla deja intr-o faza avansata de conturare pachetul financiar si procedurile tehnice prin care se vor asigura resursele pentru acest program transformativ de anvergura, atat prin axa speciala “Danubius”, cat si prin mixul de finantari ce vor fi accesibile in curand direct de la Bruxelles.

De aceea, multumita parteneriatului cu Academia Romana prin Centrul de Biodiversitate “Acad. David Davidescu” si cu Universitatea ValahiaDepartamentul de Studii Economice si Administrative din Alexandria, Catedra Internationala Onorifica in sprijinul Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii – platforma pan-europeana flexibila de formare alternativa, promovare si lobby pro-dunarean, dupa succesul reuniunii precedente de la Targoviste, organizeaza cea de-a doua Sesiune Practica de Formare pentru Promotori si Facilitatori SUERD, la Alexandria, in perioada 25 – 26 iunie 2013.

Participantii vor colabora in echipa pentru schitarea unui proiect virtual de anvergura sau cuplarea la un proiect multi-national complex, in premisele sale fundamentale, deja identificat si avansat spre finantare.

Participantii primesc, in urma unei evaluari practice finale, Certificat de Absolvire – “Modul de Formare pentru Promotori si Facilitatori SUERD”, cu anexa detaliata a modulelor, eliberat in co-tutela de catre Universitatea Valahia si Catedra Internationala Onorifica  SUERD.

Partener Media Asociat: Agentia Nationala de Presa – Agerpres.

Parteneri Media Permanenti: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Comunicatii Mobile, SmartFinancial.ro, NewsChannel.ro, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, BrandInfo.ro, GhiseulBancar.ro, PRwave.ro, ComunicateMedia.ro, ZiarulAlb.ro, Early Warning Support – “EU-RO Clearing Funds”.

Informatii detaliate pot fi consultate pe site-ul www.houseofeurope.ro/SUERD/Alexandria.html sau solicitate la adresa de e-mail: [email protected] sau tel./fax: 021.230.49.97.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.