Revista EconomiaOnline.ro nr.3/iulie 2012

Revista electronica EconomiaOnline.ro, o revista dedicata tuturor persoanelor interesate de domeniul economic, a ajuns deja la cel de-al treilea numar. In acest numar sunt tratate aspecte legate de Uniunea Europeana si moneda euro.

Vizitatorii pot lectura un material scris de profesorul Jesus Huerta de Soto, de la Universidad Rey Juan Carlos, Madrid, Spania, prin care apara moneda euro din perspectiva scolii austriece. Materialul este tradus si publicat pentru prima data in limba romana. Alte teme tratate in acest nou numar sunt: E bine sau e rau sa aderam la Euro?, Autopsia unui esec – o analiza critica a monedei euro (I), Euro: intre ciocan si nicovala, Migratia: reactualizare, Divizarea Europei.

EconomiaOnline.ro este o revista electronica a unei comunitati de autori care impartasesc din experienta si cunostintele proprii cu privire la teme economice. Sunt incurajate dezbaterile si promovarea culturii economice ca mijloc de dezvoltare economica si sociala. Revista isi propune sa aiba frecventa lunara.

Lectura placuta!

Persoana de contact:
Bogdan Capraru – editor sef EconomiaOnline.ro
[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top