Rodica Lupu, consultant si manager de proiecte cu fonduri europene, va fi prezenta la Conferinta Finantare.ro!

Rodica Lupu a castigat finantari de peste 15 milioane de euro pentru clientii companiei sale sau pentru organizatii non-guvernamentale, fiind implicata totodata in coordonarea sau implementarea mai multor proiecte in domenii diverse, de la stimularea antreprenoriatului sau responsabilitatea sociala corporativa pana la implementarea unor reglementari europene la nivelul administratiei.

Rodica Lupu are o experienta de 10 ani in administratia publica centrala, dintre care 4 ani in cadrul Departamentului pentru Afaceri Europene (in prezent MAEur), unde a coordonat proiecte interministeriale de transpunere in legislatia nationala a unor acte normative europene in domeniul pietei interne, soldate cu initierea sau modificarea a peste 40 de acte normative.

A reprezentat Romania in grupuri de lucru ale Comisiei Europene la Bruxelles, acumuland o experienta in urma careia a devenit expert al Comisiei in cadrul TAIEX pe probleme legate de piata interna a serviciilor si a livrat traininguri si workshop-uri pentru administratiile centrale ale statelor ce vizeaza accesul in Uniunea Europeana.

In prezent coordoneaza proiectele strategice cu finantare din fonduri europene ale JCI Romania si acorda consultanta pentru implementarea proiectelor clientilor pentru care a castigat finantari, dar si altor companii sau organizatii care au in derulare proiecte cu finantare europeana. Proiectul caruia ii dedica o atentie speciala este Actionam responsabil! – Reteaua Sociala RSC, un proiect care promoveaza responsabilitatea sociala individuala, responsabilitatea sociala corporativa si etica in afaceri.

Cu Rodica Lupu va veti putea intalni pe 4 octombrie la Bucuresti.

Mai multe informatii despre program, speakeri, inscrieri si parteneri pot fi accesate pe site-ul evenimentului la adresa http://bucuresti2012.finantare.ro/ sau direct de la managerul de proiect, Carmen Dumea, telefon: 0743 087 270, e-mail: [email protected].

Participa si tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.