S-a dat startul inscrierilor pentru finantari de 100 000 dolari, ale programelor sociale

bani-716x300.jpg

TELUS International Romania Community Board va oferi finantare pentru programe sociale dedicate familiilor si tinerilor, care se concentreaza pe cel putin unul dintre urmatoarele domenii: sanatate, educatie si mediu. Consiliul este format din lideri de marca ai comunitatii, precum si membri ai echipei TELUS International Europe, condusi de catre Presedintele acestui consiliu, Eric Stab, CEO al Engie Romsnia.

TELUS International Europe a lansat la sfarsitul anului trecut fundatia TELUS International Romania Community Board, o initiativa de responsabilitate sociala derulata de TELUS la nivel global, prin care compania va distribui anual psna la 100.000 dolari catre organizatii non-profit din Romsnia, incepsnd cu anul 2017.

Principalele criterii pentru a aplica pentru finantarea oferita de TELUS International Romania Community Board sunt urmatoarele:

•    organizatiile neguvernamentale trebuie sa fie inregistrate in Romania
•    sa propuna un program specific care sa implice tinerii sau familiile
•    sa utilizeze inovatia sociala in abordarea unei probleme importante pentru societate

Valoarea proiectului trebuie sa nu depaseasca 5.000 USD, iar proiectul propus trebuie sa se deruleze pe durata anului 2017 (atat termenul de lansare, precum si cel de incheiere sa fie in 2017).

Programele care au nevoie de finantare pot fi inscrise printr-o platforma online dedicata, disponibila pe site-ul official care poate fi accesat aici. Membrii consiliului vor analiza cu atentie aplicatiile si vor selecta acele programe cu cel mai mare impact asupra comunitatii locale.

Fondurile se vor aloca in 3 transe pe parcusul anului 2017, termenele limita pana la care se pot trimite aplicatiile fiind 24 februarie, 5 mai si respectiv 1 septembrie.

Organizatiile neguvernamentale sunt invitate sa trimita propuneri de proiecte pana la data de 24 februarie 2017, completand formularul online disponibil aici. Proiectele care vor beneficia de finantare in urma primei evaluari vor fi anuntate pana sfarsitul lunii martie 2017.

Pentru intrebari si claficari, puteti contacta reprezentantii fundatiei la adresa [email protected]

Sursa: Stiri ONG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.