S-a modificat Documentul Cadru de Implementare a Dezvoltarii Urbane Durabile Axa Prioritara 4 – Sprijinirea Dezvoltarii Urbane Durabile

document.jpg

In data de 10.08.2017, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) a emis ordinul de modificare a Documentului-Cadru de Implementare a Dezvoltarii Urbane Durabile Axa Prioritara 4 – Sprijinirea Dezvoltarii Urbane Durabile. Principala modificare se refera la prelungirea termenului de depunere a Strategiilor Integrate de Dezvoltare Urbana si a Planurilor de Mobilitate Urbana Durabila pâna la data de 31 octombrie 2017, ora 16.00.

Axa prioritara 4 a POR 2014-2020 – Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile se adreseaza municipiilor resedinta de judet (inclusiv, pentru O.S. 4.1, unitatilor administrativ-teritoriale din zona functionala urbana, dupa caz) din ”regiunile mai putin dezvoltate ” ale României, cu exceptia municipiului Tulcea, care va beneficia de finantare din cadrul axelor prioritare tematice ale POR 2014-2020, prin bugetul alocat instrumentului Investitii Teritoriale Integrate (ITI) Delta Dunarii.

Programul Operational Regional 2014-2020 este unul dintre programele operationale din generatia 2014-2020 implementate in Romania, cofinantate din fondurile europene structurale si de investitii si gestionate de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management.

Sursa: Inforegio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.