Sa salvam fondurile pentru infrastructura de transport !

NE PRIVESTE PE TOTI : Sa salvam fondurile pentru infrastructura de transport  !

reuniune de consultare si lobby pentru reala deblocare a POS Transporturi

Am bucuria sa  informez ca Reteaua Regionala “Black  Sea – Danube for Social and Economic Innovation” in parteneriat cu Comitetul National pt Dezvoltare de pe langa Parlamentul Romaniei , prezidat onorific de Presedintele Academiei Romane si de ASR Principele Radu al Romaniei organizeaza cel dintai High Level Stake Holders Business Event referitor la imbunatatirea implementarii proiectelor cu finantare UE in domeniul Infrastructuriii de Transport , miercuri 14 martie 2012 la sediul Senatului Romaniei, Sala “AVRAM IANCU”.

Toti detinatorii majori de interese in domeniul constructiilor si transporturilor sunt asteptati sa profite de oportunitatea de a intelege mai bine nevoile si carentzele din cadrul sistemului gestionat de AM Transporturi  si de a contribui la fluidizarea procesului, indeosebi spre beneficiul mediului de afaceri intern si al partenerilor europeni ai acestuia.

Mentionez ca un “Task Force Mixt” urmeaza sa se constituie si sa actioneze mult mai concertat si mai coerent pentru a de-bloca mai rapid si mai coerent importantele fonduri disponibile pentru acest sector. Pentru info suplimentare asupra proiectului si agenda de business, cei interesati pot consulta www.HouseofEurope.ro, sectiunea consacrata seriei SCOALA BANILOR EUROPENI.

About Sever Avram

Sever AVRAM - coordonator general - Platforma de Actiune si Interventie Rapida a Societatii Civile in favoarea stimularii absorbtiei Fondurilor Europene "EU-RO Clearing Funds". A lucrat ca si consilier de afaceri publice pentru Comisia Europeana in Romania si a contribuit la elaborarea capitolului de politici sociale si dezvoltarea resurselor umane din cadrul Planului national de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana. Incepand cu anul 1996,  a activat ca si consultant si/sau trainer in domeniul institutiilor si fondurilor UE, al comunicarii, relatiilor publice si lobby-ului in cadrul a numeroase proiecte europene finantate direct de Comisia Europeana de la Bruxelles,  Departamentul de Stat al SUA, Open Society Institute, precum si de mari finantatori privati internationali sau autohtoni. In urma unui proiect PHARE pe care l-a coordonat, incepand cu anul 2004, se ocupa de organizarea sub egida Platformei CEFTAC (www.ceftac.ro) a “Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania” si a altor evenimente pentru mediul de afaceri. Din anul 2006, a avut initiative speciale legate de absorbtia fondurilor UE, incepand cu saloanele regionale si scolile de vara de la Constantza si Baile Sovata pana la cele doua editii deja desfasurate  ale Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei fondurilor UE (Bucuresti, in 2007 si 2008). Coordoneaza activitatea de consultanta pe proiecte a CPS (Consortiul Parteneritului Strategic) si a Atelierului Interactiv de Idei, Proiecte si Investitii Inovative (www.StructuralFunds.ro).  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.