Santierele navale STX OSV Braila si Tulcea semneaza un contract cu TotalSoft, liderul pietei de project management

stx.osvTotalSoft anunta semnarea unui contract cu santierele navale STX OSV Tulcea si Braila, membre ale grupului cu acelasi nume cu sediul in Norvegia, prezent in 6 tari si 3 continente, pentru implementarea solutiei de project management Oracle Primavera si pregatirea personalului in vederea utilizarii acesteia. Odata cu semnarea contractului, numarul santierelor navale care lucreaza cu solutii software de la TotalSoft se ridica la 8, reprezentand 82% din piata de profil din Romania, respectiv afaceri de cca 850 mil EUR (estimate in 2011).

In cadrul contractului, TotalSoft furnizeaza pentru cele doua unitati navale, patru tipuri de servicii: training adaptat nevoilor si specificului clientului in utilizarea solutiei Primavera, consultanta in vederea configurarii solutiei pe particularitatile companiei, preluarea proiectelor din solutia de project management utilizata anterior, precum si integrarea Primavera cu modulul de productie din Charisma ERP (solutie aflata in portofoliul TotalSoft si utilizata de cele doua unitati).

Anul trecut, STX OSV a demarat un plan investitional mai amplu in Romania vizand modernizarea celor doua unitati, prin reamenajarea unor spatii, constructia de noi hale si extinderea capacitatii de montaj, in cazul santierului din Tulcea, cu 25%. Solutia Primavera implementata de TotalSoft va fi utilizata pentru gestionarea tuturor proiectelor derulate de STX OSV, in vederea incadrarii lor in graficele de timp, costuri si resurse estimate initial.

STX OSV este un grup de santiere navale dedicat designului si constructiei de nave offshore si specializate. Grupul are in componenta 15 santiere navale – in Finlanda, Franta, Norvegia, Brazilia, Vietnam si Romania – si numara 16.000 de angajati. Șantierele din Tulcea si Braila au impreuna peste 4700 de angajati.

TotalSoft ofera servicii si solutii de project management avand ca suport solutia Primavera inca din anul 1995, pana in prezent ajungand la un portofoliu de peste 700 de clienti si o gama de servicii care acopera cele mai diverse nevoi de project management (vanzare si implementare Primavera, consultanta, training, integrare, PM staffing, suport tehnic, mentenanta).

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporate Communication Manager

Date de contact: [email protected]

Despre TotalSoft:
Cu peste 17 ani de experienta, TotalSoft este cel mai important furnizor de ERP din Romania, conform companiei de analiza de piata Pierre Audoin Consultants. Cu un portofoliu de 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care USA, Germania, Austria, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in 9 verticale industriale, cu un focus special in domeniile: retail si distributie, constructii, servicii financiare si medical.

TotalSoft este Oracle Platinum Partner in Romania, specializat pe cinci competente distincte (Oracle Database, Oracle BI, Oracle Golden Gate, Oracle Enterprise Manager si Oracle Primavera), fiind in acelasi timp formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa, in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro, www.acollada.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.