Scoala Digitala pentru ONG-uri – un program gratuit destinat organizatiilor nonprofit

Visual-Scoala-Digitala-pentru-ONG-uri.jpg

Visual - Scoala Digitala pentru ONG-uriIncepand din aceasta luna, iti poti inscrie organizatia neguvernamentala la prima Scoala Digitala pentru ONG-uri organizata de Asociatia TechSoup Romania, in cadrul programului “ONG Online – abilitati online pentru organizatii nonprofit mai eficiente” – Ongonline.techsoup.ro

Programul ONG Online sistematizeaza invatarea si aplicarea abilitatilor de tehnologie pentru cresterea capacitatii ONG-urilor de a administra proiecte, de a strange fonduri online si a creste numarul sustinatorilor utilizand instrumentele online.

Ce vei invata la Scoala Digitala?

Scoala Digitala pentru ONG-uri este primul program online care sistematizeaza resurse despre utilizarea tehnologiei si a instrumentelor online in beneficiul organizatiilor neguvernamentale din Romania.

In plus, organizatiile neguvernamentale care participa activ in program pot obtine diplome si certificate care sa ateste capacitatea de adoptie si implementare a noilor tehnologii.

Printre subiectele de la Scoala Digitala se numara: servicii de project management in cloud pentru ONG-uri, instrumente de fundraising online, instrumente de analiza de date, management de comunitati si promovare online.

Cei mai buni specialisti in tehnologie, marketing online, jurnalism, branding, social media, comunicare, antreprenoriat si afaceri online vor sustine cursurile la scoala Digitala pentru ONG-uri.

Inscrie-te la primul webinar de la Scoala Digitala: Viitorul in tehnologie. ONG-ul tau peste 20 ani

Andrada Fiscutean, jurnalist de tehnologie la PRO FM, iti povesteste despre cum arata viitorul tehnologiei pentru organizatiile nonprofit. Internet of Things, smartwatches, Big Data, case inteligente, printing 3D, masini electrice – sunt doar cateva dintre subiectele abordate.

Care dintre aceste tehnologii este relevanta pentru ce va face organizatia ta peste 20 de ani?

Inscrie-te la cursul de pe 29 octombrie si afla – http://ongonline.techsoup.ro/

In cadrul programului ONG Online vor fi organizate 15 traininguri online si 6 traininguri offline in Iasi, Tulcea, Craiova, Timisoara, Sibiu si Cluj-Napoca, in perioada octombrie 2015 – aprilie 2016.

Iata primele 5 cursuri online la care te poti inscrie anul acesta:

  • Viitorul in tehnologie. ONG-ul tau peste 20 ani – trainer Andrada Fiscutean, Jurnalist de Tehnologie, PRO FM
  • Introducere in branding pentru ONG-uri – trainer Andreea Florea, Managing Partner, Brandtailors
  • LinkedIN – Cum sa ai o prezenta puternica pe cea mai profesionala retea din lume – traineri Nicoleta Benga, Account Manager, Marketing Solutions, LinkedIN, UK si Iuliana Trifu, Talent Solutions, LinkedIN, Dublin
  • Cum imi fac un shop online daca sunt ONG? – trainer Raluca Radu, E-Commerce Consultant si Marketing Manager Gala Premiilor E-Commerce in Romania
  • 10 aplicatii de productivitate pentru ONG-ul tau – trainer Elena Coman, Director de Programe, Asociatia TechSoup Romania

Scoala Digitala pentru ONG-uri face parte din programul ONG Online – abilitati online pentru organizatii neguvernamentale mai eficiente, un program creat de Asociatia TechSoup Romania.

Acest program se adreseaza exclusiv organizatiilor neguvernamentale, legal infiintate, si oricine voluntariaza sau lucreaza intr-un ONG se poate inscrie la scoala Digitala pentru ONG-uri: Ongonline.techsoup.ro.

Sursa: Asociatia TechSoup Romania

One thought on “Scoala Digitala pentru ONG-uri – un program gratuit destinat organizatiilor nonprofit”

  1. corina spune:

    Am o intrebare: impreuna cu un grup de prieteni intentionam sa infiintam un ONG, avem deja cateva (mici) proiecte “implementate”, inca nu am finalizat actele. As vrea sa stiu daca in aceste conditii am putea participa la cursurile online?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.