Se cauta parteneri in cadrul programului Orizont 2020, domeniul forestier

padure51.jpg

padureDiputación Foral de Gipuzkoa (consiliul provincial), Parzonería general de Gipuzkoa y Alava (entitate intermunicipala a zonei de munte) si guvernul basc – autoritati locale si regionale din Spania – cauta parteneri pentru un proiect “Orizont 2020” in domeniul forestier.

Titlul propunerii de proiect: “IFFOREST

Scopul proiectului este de a oferi un raspuns la necesitatea de a imbunatati sustenabilitatea spatiuluiforestier european multifunctional generat de schimbari sociale semnificative in ultimele decenii siaparitia unor noi politici, de exemplu: crearea parcurilor si ariilor naturale protejate, imbunatatirea protectiei biodiversitatii (Natura 2000), actiunile de adaptare la schimbarile climatice sau folosireabiomasei si a altor forme de bioenergie, avand in vedere ca ciclurile forestiere sunt foarte lungi, ceea ce limiteaza adaptabilitatea acestora.

Parteneri cautati: autoritati locale, universitati, organizatii implicate in managementul padurilor, centre tehnologice, proprietari de paduri privati sau publici, etc.

Data limita pentru depunerea aplicatiei: 3 februarie a.c. (prima etapa)

Contact pentru detalii si manifestarea interesului: dl Juan Luis Moragues Oregi, Socio – Director Abogado, [email protected], tel: +34 94 413 25 40, fax: +34 94 413 25 41, mobil: +34 656 789 585

Fisa de prezentare este anexata. (click aici

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.