Se cauta parteneri intr-un proiect de mobilitate, Erasmus +, in Italia

curs-inspector-resurse-umane-revisal.jpg

ErasmusAsterisco, asociatie nonprofit din Sicilia, Italia, specializata in resurse umane si proiecte de dezvoltare personala, doreste sa se implice si sa devina partener in proiecte de mobilitate Erasmus+. Asociatia are experienta in sistemul de formare profesionala, partener intermediar sau gazda pentru mobilitati, proiecte europene, cooperare transnationala, vizite de studii specializate pentru adulti, etc.
 
Parteneri cautati: scoli, organizatii. 
 
Fisa de prezentare poate fi consultata aici.
 
Pentru detalii poate fi contacta Veronica Laguardia, Project manager, [email protected], tel 0039 091 6268334,
website: www.asterisco.sicilia.it, website departamentul de proiecte europene: www.in-sicilia.org,
in copie Oficiul Regiunii Sicilia la Bruxelles, [email protected]

Sursa: UNCJR

2 thoughts on “Se cauta parteneri intr-un proiect de mobilitate, Erasmus +, in Italia”

  1. Ion Pana spune:

    In ceace priveste numarul membrilo din ansamblu , poate fi redus, la minim 12.- 15 care sa evolueze pe scena. , print-o selectie, asumata de noi.

  2. Ion Pana spune:

    La nivel local dispunem de un ansamblu compus din 35 de copii , , tineri si rapsozi populari , cu care ne prezentam in anumite concerte , etalandu-ne portul , obiceiurile cantecele dansurile si melodiile populare interpretate la instrumentel noastra traditionale din jud. TELEORMAN ROMANIA ,, FLUERUL SI CAVALUL. In luna decembrie anul 2015 am sustinut 2 concerte pentru bolnavii din 2 spitale situate in MILANO [ azil de batrani, ] si undeva in munti langa granita cu Elvatia de unde se vedea lacul Magiore [ spital unde se trateaza obezitatea la copii ]. Suntem dispusi sa colaboram in anumite conditii: sa ni se asigure transportul cu avionul, , cazarea , cu trei mese / zi, , transportul de la o sala de concert la alta, vizite la anumite obiective de cult si cultura in zona respectiva, Vom presta aproximativ o ora , pentru care fiecarui membru sa i se ofere 200 de euro in plic. Prin actiunea noastra urmarim sa promovam la nivelul Europei cultura noastra populara mostenita si transmisa din generetie in generatie, pana in zilele noastre.. Cu siguranta ca suntem dispusi sa sustinem mai multe concerte pentru a se justifica transportul si toate celelalte costuri.. Mentionez ca ansamblul este compus predominant din copii cu varsta cuprinsa intre 7-14 ani , copii talentati care a uimit si a bucurat inimile tuturor. Nu suntem profesionisti, fructificam si incurajam la nivel european talantul atat de rar intalnit. . telefon 40785702321 Ion Pana, . Va rog sa dispuneti de translator in Limba . Romana. In functie de posibilitati de care dispuneti oferim colaborare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.