Se deschide sesiunea pentru depunerea cererilor de proiecte in cadrul SDL a teritoriului – GAL Valea Prutului, apel selectie s19.2, masura M2/3A – procesarea productiei agricole

logo_gal_valea_prut.png

Asociația Grupul de Acţiune Locală Valea Prutului (GAL VP) anunţă: DESCHIDEREA SESIUNII DE DEPUNERE A PROIECTELOR TIP LEADER pentru măsura M2/3A – PROCESAREA PRODUCȚIEI AGRICOLE.

Data lansării apelului de selecție: 15 mai 2019

Măsura lansată a apelului de selecție:

Numărul de referinţă al sesiunii cererii de proiecte: M19.2 (M2/3A) PROCESAREA PRODUCȚIEI AGRICOLE, sesiunea 1, apelul de selectie nr.3/25.04.2019

Beneficiari eligibili:

  • “fermieri” definiti conform HG nr. 226/2015 din teritoriul Valea Prutului: (PFA, I.I., I.F., SNC, SCS, SA, SRL, Societate comercială cu capital privat ; Institute de cercetare – dezvoltare, precum și centre, staţiuni şi unități de cercetare-dezvoltare și didactice, Societate agricolă ; Composesorate, obști și alte forme asociative de proprietate asupra terenurilor; Societate cooperativă agricolă; Grup de producători);
  • cooperative agricole si asociatii de crescatori de animale din teritoriul Valea Prutului;
  • micro-intreprinderi si intreprinderi mici;

Bugetul total al măsurii M2/3A din SDL – 164.993,78 euro

Fondurile disponibile alocate acestui apel pe măsura M2/3A – 164.993,78 euro.

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect: 164.993,78 euro.

Rata maxima a sprijinului public nerambursabil: 50 % din valoarea eligibilă a proiectului (Intensitatea sprijinului nerambursabil se va putea majora cu 20% pentru fiecare criteriu de selecţie indeplinit, dar rata maxima a sprijinului combinat nu poate depasi 90% in anumite cazuri, mentionate in ghidul solicitantului).

Contribuție/cofinanțare privată: 50 %

Data limita de primire a proiectelor și locul unde se pot depune proiectele: biroul GAL Valea Prutului, din comuna Popricani, județul Iași, incinta Primăriei Popricani (etaj II), în perioada 15 mai 2019 – 20 iunie 2019, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 14:00.

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul solicitantului elaborat de GAL Valea Prutului pentru măsura M2/3A – Procesarea producției agricole, publicat pe pagina web www.galvaleaprutului.ro.

Datele de contact unde solicitanții pot obține informații detaliate:
Telefon fix: 0232.474.992, Email: [email protected]

Pentru mai multe informații, vă invităm să consultați varianta detaliată a apelului, disponibil în format electronic sau tipărit, la biroul GAL Valea Prutului sau pe site-ul asociației www.galvaleaprutului.ro, secțiunea https://galvaleaprutului.ro/apeluri-de-selectie/apeluri-active/.

Informații detaliate privind accesarea și implementarea măsurii sunt cuprinse în Ghidul solicitantului afferent măsurii M2/3A – Procesarea producției agricole, elaborat de GAL Valea Prutului, ghid care se regăsește pe site-ul nostru, la următoarea adresă https://galvaleaprutului.ro/ghiduri-proceduri/ghiduri/.

La sediul GAL Valea Prutului se regăsește și verswiunea pe suport tipărit (hârtie) a informațiilor detaliate afferent măsurii lansate.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.