Se fac inscrieri: Romanii cu idei de afaceri pot castiga premii de pana la 25.000 de dolari, in Danemarca, la Venture Cup 2018

dolari-pixabay.jpg

Tinerii din Romania, cu idei de afaceri, se pot inscrie online la faza nationala a Venture Cup, o competitie internationala de startupuri care are loc in Danemarca in anul 2018, la care o echipa de antreprenori poate castiga premii de pana la 25.000 de dolari, au anuntat organizatorii.

Din finalele pe Romania, de la Cluj si Iasi, va fi selectata cate o echipa de tineri antreprenori. Cele doua echipe vor fi trimise la Copenhaga, pentru a concura mai departe la University Startup World Cup ’18, unul dintre marile proiecte Venture Cup Danemarca, concurs dotat si cu premii in bani. Organizatorii vor asigura celor doua echipe romanesti castigatoare ale fazei nationale transportul si cazarea pentru cele 5 zile cat va dura competitia din Danemarca.

De asemenea, antreprenorii se pot inscrie AICI si la doua workshopuri de afaceri, care vor avea loc la Cluj-Napoca si Iasi, care ii vor ajuta sa se prezinte mai bine la competitie.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.