Se prelungeste apelul de selectie a proiectelor pentru masura M 2.3/1A – Sprijin pentru infiintarea si dezvoltarea de structuri asociative in teritoriul GAL Stefan cel Mare

calendar-orientativ1.jpg

ASOCIATIA GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA STEFAN CEL MARE anunta lansarea apelului de selectie a proiectelor pentru Masura 2.3/1A: Sprijin pentru infiintarea si dezvoltarea de structuri asociative in teritoriul GAL stefan cel Mare.

Beneficiari eligibili:

PARTENERIATE, constituite in baza unui ACORD DE COOPERARE, formate din minim doua entitati si in a carui componenta sa fie cel putin un partener din categoriile: • Fermieri, cooperative, grupuri de producatori; • Microintreprinderi si intreprinderi mici; • Organizatii neguvernamentale; • Consilii locale; • Unitati scolare, sanitare, de agrement si de alimentatie publica. Forma asociativa creata ca rezultat al proiectului trebuie sa aiba sediul in teritoriul GAL. Parteneriatul poate fi constituit si din persoane fizice, cu conditia ca liderul de proiect sa fie cel putin PFA, II, IF (infiintate in baza OUG nr. 44/2008, cu modificarile si completarile ulterioare).

Teritoriul Asociatiei Grupul de Actiune Locala stefan cel Mare acopera urmatoarele unitati administrativ-teritoriale: 9 comune din judetul Iasi, respectiv: Golaiesti, Aroneanu, Ungheni, tutora, Prisacani, Comarna, Costuleni, Ciortesti, Dobrovat; 4 comune din judetul Vaslui, respectiv: Codaesti, Rebricea, Danesti, Tacuta si orasul Negresti, din judetul Vaslui.

Fondurile disponibile alocate in aceasta sesiune pentru masura M 2.3/1A: 40.826,73 Euro.

Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect: 40.826,73 Euro.

Suma totala alocata masurii M 2.3/1A conform planului financiar aprobat de DGDR AM PNDR, este in valoare de 40.826,73 Euro.

Data lansarii apelului de selectie: 13.12.2018.

Data limita de depunere a proiectelor: 20.02.2019, ora 12.00.

Locul si intervalul orar in care se pot depune proiecte: sediul Asociatiei Grupul de Actiune Locala stefan cel Mare, din sat Aroneanu, comuna Aroneanu, judetul Iasi, in fiecare zi lucratoare, in intervalul orar 9:00 – 12:00.

Informatii detaliate privind accesarea si derularea acestei masuri sunt cuprinse in Ghidul solicitantului elaborat de GAL pentru masura M2.3/1A si anexele la ghid, postate pe pagina de internet a GAL: www.galstefancelmare.ro.

Datele de contact unde solicitantii pot obtine informatii suplimentare: sediul Asociatiei Grupul de Actiune Locala stefan cel Mare, din sat Aroneanu, comuna Aroneanu, judetul Iasi, Telefoane: 0740.140.704, 0729.356.262, 0745.356.816, E-mail: [email protected]

Toate informatiile detaliate, aferente masurii M2.3/1A lansate in cadrul prezentului apel de selectie, sunt disponibile pe suport tiparit la sediul GAL.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.