Sefii din Ministerul Mediului vor sa abandoneze “Rabla”

masina_declin.jpg

masina_declinLa Ministerul Mediului se discuta foarte serios posibilitatea ca programul de innoire a parcului auto sa nu se mai tina de anul viitor, fiindca pare sa fie ineficient pentru toata lumea, a declarat ministrul Rovana Plumb.

“Se va lua in discutie stoparea Programului Rabla, de la anul. Din punctul meu de vedere sunt decisa sa nu se mai deruleze”, a spus Rovana Plumb, la finalul unei conferinte pe teme de mediu.

“Hotararea mea ca ministru este ca acest program nu este eficient nici pentru mediu, nici pentru parcul auto, nici pentru cetatean”, a adaugat Rovana Plumb.

Mai multe detalii: Hotnews

One thought on “Sefii din Ministerul Mediului vor sa abandoneze “Rabla””

  1. sabinel65 spune:

    Cand un ministru este incompetent sa isi prezinte demisia. In alta ordine de idei continui cu o intrebare(intrebatoare); de ce doamna ministru pana sa veniti dumneavoastra la conducerea ministerului programul functiona perfect, iar cand ati aparut dumneavoastra s-a dus de rapa acest program??? Oare cumva sunt interese mai mari vis-a-vis de acest program????V-au ingenunchiat cumva “baietii destepti” si din acest domeniu???? Si acuzele ar putea continua, dar ce folos cu asemenea oameni de nimic ce se erijeaza in conducatorii acestei natii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.