Seminar: Fonduri Structurale si metode de accesare a fondurilor UE

Firma SVASTA, membru certificat AMCOR organizeaza in perioada 16-18 iulie 2007, in Bucuresti, la Uzinexport, sala Agat seminarul: Fonduri Structurale si metode de accesare a fondurilor UE.

Obiectivul seminarului este de a va pregati in domeniul fondurilor structurale si in scrierea de proiecte conforme cu standardele europene in asa fel incat sa puteti accesa fondurile nerambursabile alocate.

La sfarsitul seminarului participantii vor avea o schita a unui proiect finantabil din fonduri UE. Firma SVASTA este o firma privata, orientata spre practica, motiv pentru care vor fi furnizate elemente cu aplicabilitate imediata, nu numai informatii teoretice si legislatie cunoscuta de toata lumea.

Teme abordate in cadrul seminarului:
– Instrumente Structurale post aderare (Fondurile Structurale si Fondul de Coeziune);
– Identificarea/ formularea proiectelor – elemente de managementul proiectelor ;
– Modul de lucru cu un consultant;
– Cum imi organizez intern managementul proiectului;
– Implementarea,  Monitorizarea si Auditarea unui proiect finantat din fonduri UE;
– Seminarul este interactiv, bazandu-se pe discutii libere, lucru in grupe pe studii de caz, si prezentarea unor exemple concrete.

Perioada de desfasurare:
Seminarul se va desfasura in perioada 16 – 18 iulie 2007 intre orele 9 si 16, la Uzinexport, sala Agat, Bucuresti. Se recomanda participarea persoanelor din cadrul compartimentelor implicate in derularea proiectelor. Participantii vor primi documentatia de instruire pe suport de hartie si materiale in format electronic.

La sfarsitul seminarului participantii vor primi un certificat de participare emis de firma SVASTA; firma este certificata de AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, asociatie afiliata la FEACO Bruxelles, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta.

Trainerii sunt Cristina FULGA si Alin IVAN, traineri cu o larga experienta practica in initierea, implementarea, monitorizarea proiectelor cu finantare internationala. Doamna Cristina FULGA face parte din reteaua de traineri ai Institutului European din Romania, specialitatea afaceri europene si managementul ciclului de proiect. Domnul Alin IVAN a realizat si implementat proiecte cu finantare nerambursabila pentru diferite organizatii si a participat in calitate de consultant la multe proiecte finantate de Uniunea Europeana prin programele PHARE si ISPA.
La acest seminar participa un reprezentant al Autoritatea Nationala pentru Instrumentele Structurale din cadrul Ministerului Economiei si Finantelor.

Valoarea programului: Taxa program de training: 750 RON.
Suma nu include TVA. Pentru mai multi participanti din cadrul aceleiasi institutii se acorda un discount de 5% din valoarea taxei de curs, incepand cu al treilea participant.

Program seminar
Formular de inscriere

Informatii suplimentare:
Project Manager:
Alin IVAN,
E-mail: [email protected]
Tel/Fax: 021 315 25 00/ 021 315 25 66
Website: Svasta.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.