Seminar: Fonduri Structurale si metode de accesare a fondurilor UE

SVASTA organizeaza in perioada 25-27 aprilie 2006, la Predeal, seminarul "Fonduri Structurale si metode de accesare a fondurilor UE".

Obiectivul seminarului este de a pregati participantii in domeniul fondurilor structurale si in scrierea de proiecte conforme cu standardele europene in asa fel incat sa poata accesa fondurile nerambursabile alocate.

Teme abordate in cadrul seminarului:
– Instrumente Structurale post aderare;
– Identificarea si formularea proiectelor (managementul ciclului de proiect, abordarea prin cadrul logic, diagrama GANTT si bugetul);
– Implementarea, Monitorizarea si Evaluarea unui proiect/program finantat din fonduri UE.

Seminarul este interactiv, bazandu-se pe discutii libere, lucru in grupe pe studii de caz, si prezentarea unor exemple concrete.

La sfarsitul seminarului participantii vor primi un certificat de participare emis de firma SVASTA; firma este certificata de AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, asociatie afiliata la FEACO Bruxelles, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta.

Trainerii: Trainerii sunt Cristina FULGA si Alin IVAN, traineri cu o larga experienta practica in initierea, implementarea, monitorizarea proiectelor cu finantare internationala.

Pentru mai multi participanti din cadrul aceleiasi institutii se acorda un discount de 5% din valoarea taxei de curs, incepand cu al treilea participant.

SVASTA este o firma romaneasca cu experienta semnificativa in furnizarea unor programe de instruire in management destinate autoritatilor locale. Impreuna cu alte firme europene, firma SVASTA a implementat in cursul anilor 2003-2004 proiectul Uniunii Europene de Asistenta pentru Ministerul Finantelor din Romania, in domeniul Achizitiilor Publice, iar in anul 2005 proiectul de asistenta tehnica pentru Autoritati de Management si Organisme Intermediare privind Managementul Ciclului de Proiect si Instrumente Structurale.

Programul seminarului si formularul de inscriere pot fi descarcate aici.

Pentru mai multe informatii:
Alin Ivan, Project Manager
Tel/fax: 021 315 25 00/ 021 315 25 66
E-mail: [email protected].

Sursa: SVASTA, 18 aprilie 2007

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.