Seminar privind programele de finantare pentru inovare destinate IMM-urilor in perioada 2014-2020

ADR_Centru_sigla.jpg

caravana-informareAgentia pentru Dezvoltare Regionala Centru va organiza in data de 22 septembrie seminarul “Inovarea – necesitate si provocare pentru companii. Programe de finantare pentru Inovare destinate IMM-urilor in perioada 2014-2020“.

Evenimentul va avea loc la Sfantu Gheorghe, incepand cu ora 10:00, la Hotel Best Western Park, str. Gábor Áron nr. 12-14.

In cadrul acestui eveniment vor fi prezentate oportunitatile de finantare existente in perioada 2014-2020, prin care companiile dar si universitatile si institutele de cercetare pot sa-si puna in aplicare rezultatele cercetarii si sa investeasca in dezvoltarea de noi produse, tehnologii sau afaceri inovative.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, in calitate de organizatie membra Enterprise Europe Network, pune la dispozitia companiilor interesate, servicii gratuite de sprijin in accesarea programelor de finantare disponibile in domeniul inovarii precum si consiliere si sprijin in cresterea capacitatii de management al inovarii.

Pentru a va inscrie la eveniment va rugam sa ne contactati la tel: 0358 401 276, int. 465, e-mail: [email protected], persoana de contact Emil Toma.

Sursa: ADR Centru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.