Seminar Ziglar: “Becoming a 24 HOUR CHAMPION”

Ziglar Worldwide Training Romania organizeaza in data de 24 Iunie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel un seminar cu tema "Becoming a 24 HOUR CHAMPION". Seminarul avand o durata de 3 ore va fi sustinut de catre Krish Dhanam, VicePresedinte Ziglar Corporation si Director Operatiuni Internationale al Ziglar Training Systems. Participantii vor descoperi prestigioasa filozofie a lui Zig Ziglar si aspectele sale definitorii!

Prin discutii si dezbateri centrate pe subiectele oferite de catre auditoriu, vor fi prezentate informatii si situatii care au darul de a imbunatati viata personala, familiala si profesioanala. 

Participantii vor:

  • Descoperi cum pot deveni lideri eficace;
  • Descoperi care sunt propriile puncte forte pentru a deveni o persoana de succes;
  • Descoperi un sistem simplu, usor de folosit pentru atingerea obiectivelor;
  • Invata cum pot construi relatii extraordinare, pline de satisfactii;
  • Identifica noi competente pentru cresterea satisfactiei la locul de munca;
  • Utiliza toate instrumentele pentru construirea unei bune imagini de sine;
  • Avea ocazia de a stabili noi contacte de natura personala si profesionala;
  • Putea folosi din plin oportunit?tile ce deriva din dezbaterea in plen a unor situatii in viata reala oferite de catre auditoriu.

Ca si executive coach instruit personal de catre Zig Ziglar, Krish a transmis mesajul sau de speranta, umor si echilibru in peste 40 de locatii internationale si de-a lungul continentului nord-american. Lista sa de clienti se compune din companii care activeaza la nivel global, incluzand Christian Dior, Siemens Stromberg Carlson, Six Continents Hotels, AT&T, Halliburton, IBM, Marriott Hotels, Pfizer, Walmart, Pepsico, United States Army, Steelcase Industries, Apollo Hospitals, The Environmental Protection Agency, Weyerhauser, Florida Department of Revenue, etc. Educatia, experienta si intelepciunea lui Krish, consolidate pe masura ascensiunii sale catre varf, il recomanda perfect pentru misiunea de a invata si inspira persoanele din auditoriu si companiile din care acestea fac parte.

Detalii despre seminar.

Taxa de inregistrare: 75 EUR+TVA. 

Pentru inregistrare, contactati [email protected],  telefon: 0728/14.60.38.

Training & Development SRL este din martie 2007 detinatoare a licentei de training a Ziglar Inc. pentru Romania si Republica Moldova sub sigla comerciala Ziglar Worldwide Training Romania. 

Bazandu-se pe experienta si viziunea fondatorului Zig Ziglar, compania ofera tehnici si instrumente care permit indivizilor sa evolueze in plan personal si profesional. Dezvoltarea personalului, tehnicile de vanzare, abilitatile de prezentare, dezvoltarea personala, relatiile cu clientii, rezistenta la schimbare si tehnicile manageriale sunt arii critice care necesita o atentie speciala. Dezvoltarea de abilitati in oricare sau toate aceste arii reprezinta cheia pentru cei care isi doresc sa devina mai eficienti si sa aduca valoare atat companiei cat si familiei lor. In consecinta, acestia se vor putea bucura de oportunitati sporite de avansare si de o viata echilibrata si implinita.

Partener: HR Club
Parteneri media: Cariere, Business Rewiew, Business-Edu, The Diplomat.

Contact:
Ziglar Worldwide Training Romania
Telefon: 0728.14.60.38
E-mail: [email protected]
Web-site: www.ziglar.ro

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 28 mai 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.