Simpozion national organizat de Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti – 28 aprilie 2010

logoeveniment.jpgAtat noile riscuri deja prezente sau pe cale de aparitie, cat mai ales
formele de prevenire si limitare eficienta a acestora – in speta a
imbolnavilor cauzate de stress-ul prelungit la locul de munca sau a
afectiunilor depresiv-anxioase, dobandite in noul context al crizei
economico-financiare – au devenit pe plan european prioritatea numarul
1 pentru autoritati, mediul de afaceri si societatea civila.

Sub egida Uniunii Europene prin Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca (Bilbao-Spania), va informam ca Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, prin Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti (ITM), cooordonat de Inspectia Muncii, organizeaza la Sala Auditorium (Sala Mica a Palatului – cu sprijinul MNAR) in data de miercuri, 28 aprilie 2010, va marca printr-un Simpozion special, in Romania, Ziua Internationala a Securitatii si Sanatatii in Munca, eveniment ce coincide cu declansarea campaniei europene "Locuri de munca sanatoase privind mentenanta in conditii de siguranta", sub deviza "Good for you. Good for business".

Simpozionul are drept scop principal intarirea modalitatilor de asigurare a unui mediu de lucru mai sigur si mai sanatos. In cursul campaniei, autoritatile abilitate isi propun sa stimuleze si sa verifice minutios in teren planul prin care liderii de business si mai ales managerii de profil au reusit sau isi propun sa realizeze cat mai eficient si pe termen mediu si lung ridicarea standardelor proprii pentru reducerea considerabila a imbolnavirilor si accidentelor de munca, mai ales acelea generate de noile cauze emergente din mediul actual economic-social. In semn de comemorare si omagiu adus victimelor accidentelor de munca, va fi afisata deviza ilustrata a Zilei Internationale a Securitatii si Sanatatii in Munca. 

Partenerul de Comunicare si Relatii Publice al acestui eveniment unic este Fundatia EUROLINK-House of Europe. In acest context, mentionam ca presedintele executiv al fundatiei, in calitate de reprezentant desemnat al societatii civile, Dl Sever AVRAM va asigura co-moderarea acestui eveniment la care urmeaza sa participe 500 de persoane intre care se numara principalii lideri ai confederatiilor patronale, sindicale, asociatiilor profesionale de afaceri, institutiilor europene si interne in domeniu, centrelor specializate in medicina muncii. Consultanta de specialitate in domeniul juridic si prevenirii insolventei/reorganizarii este asigurata de reprezentantul Retelei europene Warwick Legal Network in Romania, Societatea "DELEANU Vasile-Avocati".

Mentionam ca inscrierea in vederea participarii se face in limita numarului de locuri disponibile, in baza invitatiei personale adresata de catre organizatorii principali.

Agenda previzionala continand si numele invitatilor speciali si a speakerilor va fi in curand disponibila pe site-ul www.itmbucuresti.ro. Persoana oficiala de contact: Director coordonator adj., Dl. Stefan MARES.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.