Sistemul Charisma HCM este pregatit pentru Declaratia 112

total_softCharisma HCM, cea mai puternica solutie de management a resurselor umane adaptata legislatiei romanesti, care calculeaza peste 10% din salariile inregistrate in Romania, este pregatita sa asigure, incepand cu raportarea lunii ianuarie 2011, generarea Declaratiei 112.

Acesta declaratie, privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidentei nominale a persoanelor asigurate, devine obligatorie de anul acesta, conform prevederilor Hotararii de Guvern 1397/31.12.2010.

Charisma HCM a fost configurata pentru a raspunde acestei schimbari majore impuse de Guvernul Romaniei incepand cu anul 2011, prin care sunt cumulate, intr-o singura declaratie, informatiile care anterior se depuneau sub forma a 5  formulare lunare obligatorii.

TotalSoft raspunde astfel proactiv modificarilor legislative, la doar cateva zile de la publicarea H.G. 1397 sistemul fiind deja pregatit sa asigure o raportare corecta catre stat, in conformitate cu legislatia, prevenind orice perturbare a activitatii clientilor sai.

Charisma HCM este folosit de peste 400 de companii nationale si multinationale, fiind cel mai utilizat sistem de resurse umane si salarizare din Romania. Prin intermediul solutiei, in decursul anului 2010, s-au depus peste 10.000.000 de declaratii obligatorii catre stat.

TotalSoft a lansat la sfarsitul anului 2010 o noua versiune a sistemului Charisma HCM, net imbunatatita. Solutia trece dincolo de functionalitatile traditionale ale unui instrument de HR, oferind angajatilor acces on-line securizat catre planuri individuale de training, evaluari de performanta, concedii sau alte informatii personale utile. De asemenea, Charisma a luat in calcul si dezvoltarea solutiei de gestiune a resurselor umane in directia Talent Managementului.

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporate Communication Manager, [email protected]; 0744.89.86.20.

Despre TotalSoft:

Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 22 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.