SIVECO Romania si Irina Socol, ambasadorii IT&C ai anului 2013, la Gala Premiilor Comunicatii Mobile

La cea de a X-a Gala a Premiilor Comunicatii Mobile, compania SIVECO Romania si Irina Socol, Presedinte Director General, au fost desemnati “Cei mai buni ambasadori IT&C in 2013“. Distinctia se adauga celor peste 20 de premii nationale si internationale obtinute in acest an de SIVECO.

Va multumim pentru onoarea de a fi numiti ambasadori ai unuia dintre cele mai competitive domenii ale industriei romanesti. Acest premiu confirma statutul nostru de lider regional pe piata de IT&C si succesul proiectelor pe care le SIVECO le implementeaza de peste doua decenii, in 27 de tari, pe 4 continente“, a declarat Doina Binig, Vicepresedinte pentru Strategie al companiei.

Peste 5.000 de cititori online ai Comunic.ro au votat nominalizarile la aceasta categorie, dar alegerea finala a fost facuta pe baza atrei jurizari: votul popular online, votul consultantilor revistei Comunicatii Mobile format din somitati ale industriei digitale, precum si votul jurnalistilor revistei Comunicatii Mobile.

Romania are sansa unei afirmari regionale in industria IT&C. Numai industria digitala, agricultura si industria auto pot sustine in economia actuala prezenta regionala a Romaniei“, afirma Ion Vaciu, CEO Comunicatii Mobile.

Recent, solutiile dezvoltate si implementate de SIVECO au primit si alte confirmari ale excelentei. Vedeta anului a fost proiectul “Proces educational optimizat in viziunea competentelor societatii cunoasterii”, implementat de catre Ministerul Educatiei Nationale, prin Unitatea de Management al Proiectelor cu Finantare Externa, in parteneriat cu SIVECO Romania si Universitatea Nationala de Aparare “Carol I”. In palmaresul sau bogat intra medalia de aur in cadrul competitiei International Project Management Association (IPMA) , medalia de argint la categoria “Most innovative new learning hardware or software product“, la Gala E-Learning Awards de la Londra si Marele premiu la categoria Inovare la Gala Premiilor Camerei de Comert, Iindustrie si Agricultura Franceza din Romania (CCIFER).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.