SmartGrants pentru ONG-uri – primul program de asistenta online pentru organizatiile nonprofit

maini.jpg

Asociatia TechSoup Romania, cu sprijinul echipei Google Romania, lanseaza programul SmartGrants pentru ONG-uri, primul program de asistenta pentru ONG-urile romanesti care au acces la programul Google Ad Grants. Agentia digitala Canopy este partenerul programului SmartGrants pentru ONG-uri.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 22.02.2016
 

SmartGrants-visualVoluntariat al absolventilor programului Online Marketing Academy

Asociatia TechSoup Romania va face legatura intre organizatiile non-profit beneficiare ale grantului Google Ad Grants si absolventii programului Online Marketing Academy, certificati Google. Programul Google Ad Grants pentru ONG-uri este un program prin care organizatiile non-profit pot accesa un grant de publicitate online in valoare de 10.000 USD/luna. 50 de organizatii nonprofit vor fi selectate pentru a participa gratuit in program. Fiecare organizatie va lucra impreuna un absolvent de la Online Marketing Academy pentru a-si imbunatati perfomanta in mediul online si a folosi la maximum Ad Grants pe care il are la dispozitie. Absolventii OMA vor fi mentorati pe tot parcursul voluntariatului de trainerii lor din Online Marketing Academy.
 
Online Marketing Academy – OMA este programul gratuit ce se adreseaza studentilor care doresc sa-si dezvolte cunostintele despre marketingul online, instrumente online de promovare, Google Adwords & Google Analytics. Programul se afla acum in al patrulea an de desfasurare, dupa colaborarea cu peste 15 universitati din tara si peste 7000 de studenti pregatiti pana acum. OMA este un program al Fundatiei Leaders dezvoltat cu sprijinul Google Romania.

Eligibilitate

Ca sa poti beneficia de Google AdGrants, trebuie sa fii eligibil in programul Google for Nonprofits. Ca sa fii eligibil in programul Google for Nonprofits, trebuie sa fii validat de Programul TechSoup Romania ca organizatie eligibila: care functioneaza legal si indeplineste conditiile de eligibilitatea Google.

Conditii

Reprezentantii fiecarei organizatii trebuie sa completeze si  sa trimite formularul de inscriere pana la 22 februarie 2016. Motivatia organizatiei de a participa in acest program trebuie sa fie cat mai detaliata si explicita si sa fie valabila si peste 3, 6 sau 12 luni. Cele mai mari sanse le vor avea organizatiile care vor avea stabilit un obiectiv clar in acest program.

Dupa inscriere un juriu format din reprezentanti ai Asociatiei TechSoup si Google Romania vor selectiona 50 de organizatii participante in prima editie a SmartGrants.

Precizare importanta

Inregistrarea si validarea in Programul TechSoup Romania, Google for Nonprofits si programul SmartGrants powered by Asociatia TechSoup sunt gratuite. Aplicarea pentru Ad Grants este de asemenea gratuita pentru organizatiile nonprofit eligibile.

Recomandarea Asociatiei TechSoup Romania este ca, din motive de securitate ale informatiilor organizatiilor, toate aceste demersuri sa fie facute direct de reprezentantii organizatiei, nu de terti in numele organizatiei.
 

 

Finantator: TechSoup Romania si Google Romania
Sursa: TechSoup Romania

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website

Regulament de participare

Formular de aplicare

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.