Solutie Integrata JD Edwards&Primavera pentru Domeniul Constructii

jd-edwards.jpgOracle Romania si partenerul sau Smart Project Solutions au lansat prima solutie integrata pentru companiile din domeniul constructiilor, compusa din: JD Edwards Enterprise One, instrument de lucru in planificarea resurselor unei afaceri si Primavera, instrument de lucru in managementul de proiecte & portofolii.

"Industria constructiilor se confrunta cu nevoi specifice, aferente liniilor de business complexe. Acestea revendica un nivel de vizibilitate crescut asupra intregului spectru al afacerii, iar acest lucru este cel mai important avantaj al solutiei. JD Edwards&Primavera  se bazeaza pe optimizarea si controlul costurilor in perioada delicata pe care o parcurge industria de constructii", a declarat Alexandru Pastor, Director Consultant Vanzari Oracle Romania. 
"Expertiza noastra in domeniul constructiilor si in implementarea Primavera ne permite sa furnizam si sa implementam JDEdwards & Primavera, solutia completa care acopera toate operatiunile dintr-o companie de constructii, de la management financiar la administrarea comenzilor, de la ofertare la contractare si productie", a declarat Narcisa Margarit, Director Vanzari, Smart Project Solutions.
  • Solutia raspunde unui spectru larg de provocari specifice industriei constructiilor: de la corelarea si comparatia intre pretul ofertat catre beneficiar si costul intern inregistrat, la scaderea costurilor de stocare printr-o activitate de aprovizionare optima, respectiv,analiza rapida a gradului de angajare a cheltuielilor pe contract, printr-un document de tip Fisa Limita.
  • De asemenea, abordeaza extrem de eficient probleme precum necorelarea achizitiilor cu necesarul real de materiale, respectiv, eficienta scazuta privind activitatea de planificare si urmarire a proiectelor. 
  • Sistemul integrat vine ca o solutie pentru analiza de tip cash-flow in timp real, transpunerea graficelor de executie în proiecte bazate pe informatiile din oferta, prin preluarea datelor din programele de devize în care s-au elaborat, pentru alertarea privind lansarea in timp a achizitiilor, uniformizarea raportarii sau urmarirea subcotractorilor. JDEdwards&Primavera  reprezinta o solutie integrata care ofera o vizibilitate extrem de mare asupra proceselor de business si operatiunilor din domeniul constructii referitoare proiectelor. 
De ce sa alegeti JD Edwards&Primavera?
  • Experienta de peste 30 ani în industria de software dedicata domeniului constructiilor
  • Solutia cu cel mai mic cost de investitie dintre toate ERP-urile de nivel 1
  • Flexibilitate si independenta utilizator fata de implementatorul sistemului
Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii referitoare la solutia integrata JD Edwards&Primavera, demonstratii live si modul in care aceasta va poate ajuta in afacerea dumneavoastra.
Persoana de contact: Narcisa Maragarit – Director Vanzari
Telefon: 021 222 03 27; 0740 121 563
e-mail:  [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.