Soluții IMM și start-up-uri: Cum supraviețuim financiar pe perioada stării de urgență

6-imm-generica1.jpg

IMM-urile au nevoie în această perioadă de măsuri pragmatice și acces la lichiditate care să le ajute să supraviețuiască în perioada de blocaj economic cauzat de restricțiile impuse de autorități.

Instant Factoring, primul fintech românesc de finanțare a facturilor, ajută companiile mici active în sectoarele B2B (business to business) oferindu-le lichidități imediate prin încasarea în avans a facturilor nescadente și prin 10 analize gratuite de risc ale clienților noi sau potențiali.

În plus, Instant Factoring oferă pe perioada stării de urgență pre-aprobarea unor limite de finanțare pentru livrările de bunuri sau servicii pentru fiecare client în parte al microîntreprinderilor, astfel încât, antreprenorii mici să știe dacă pot primi finanțare pentru orice tranzacție comercială în această perioadă, înainte de a-și asuma intrarea într-o relație comercială.

Instant Factoring aloca un buget de 10 milioane RON pe lună micilor companii și microîntreprinderilor, prin care transformă în cash facturile înainte de scadență, emise către clienții lor care plătesc la termene mai lungi. Accesul la lichiditate ajută companiile mici să evite blocarea activității, astfel încât să poată face plăți urgente către salariați și furnizori, și să-și achiziționeze materii prime și materiale de producție.

Fintech-ul nu pune accent în evaluarea de risc pe situațiile financiare ale companiilor mici și foarte mici sau… Detalii aici. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.