Sondaj Finantare.ro: 25000 euro pentru tineri

finantare-sigla-200px.png
Statul vrea să dea fonduri nerambursabile de câte 25.000 de euro unor tineri care nu mai merg la școală și nici serviciu nu au și să-i ajute astfel să devină patroni de firme. Ce opinie aveti?
—–
 • Da, este o măsura bună care va da rezultate concrete: 27 vote(s)
 • Nu, este o propunere nerealistă: 71 vote(s)
 • Nu știu/ Nu mă pronunț: 3 vote(s)

 

2 thoughts on “Sondaj Finantare.ro: 25000 euro pentru tineri”

 1. Viorica MURESAN spune:

  In acest grup intra cumva si asistatii sociali? O masura facuta ca sa fie, care nu are cum sa dea rezultate! Cina a propus si sustine o astfel de masura, ori nu stie ce inseamna o afacere (oricat de mica ar fi) ori se doreste a se puncta un obiectiv, care nu va fi urmarit de nimenea in vederea realizarii lui. O persoana care nu doreste sa invete nu are posibilitatea sa creeze o afacere si cu atat mai mult sa o dezvolte. Ca acea afacere sa functioneze, are nevoie de specialisti, cel putin in domeniile juridic si financiar. Cu 25.000 euro, daca va fi suficient de constient de situatie, va reusi sa achite pentru cel mult 6 luni specialistii care sa-l indrume, chiria pentru un spatiu iar restul…? Elementele materiale de care are nevoie, indiferent de domeniul de activitate, aprovizionarea, gestionarea, managementul, promovarea, taxele si impozitele, etc. Sunt doat cateva aspecte!
  Concluzie: Cei 25.000 euro, in aceste conditii, pot fi considerati bani aruncati, in niciun caz bani investiti!

 2. Irina spune:

  Problema care marita adusa in discutie este ca afacerile care se vor infiinta cu fonduri de la stat sa nu fie dirijate (subordonate) politic astfel incat antreprenorul sa fieobligat sa plateasca tribut politicienilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.