Sorin Maxim a revenit la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest, in calitate de director general

Sorin-Maxim.jpg

Sorin Maxim a revenit, in calitate de director general, la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest, ca urmare a demisiei sale din functia de secretar de stat din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Adminsitratiei Publice.

Decizia de eliberare din functie, semnata de prim-ministrul Dacian Ciolos a devenit oficiala prin publicarea acesteia in Monitorul Oficial din data de 13 mai 2016.

Sorin Maxim a ocupat, in perioada 26 ianuarie, 13 mai 2016 functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. In aceasta perioada s-a realizat lansarea efectiva a 5 prioritati de investitii din cadrul Programului Operational Regional 2014 – 2020. Cea de-a 6 prioritate de investitii – cea destinata finantarii microintreprinderilor – urmeaza a fi lansata in viitorul apropriat, schema de minimis fiind deja aprobata de catre Consiliul Concurentei. Programul Operational Regional 2014 – 2020 reprezinta, prin prioritatile de investitii deja lansate, programul de finantare cu cele mai importante sume de bani disponibile pentru accesare, in acest moment.

Sursa: ADR Nord Vest

One thought on “Sorin Maxim a revenit la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest, in calitate de director general”

  1. Gheorghe Harja spune:

    M-am bucurat cand ai venit, m-am intristat cand ai plecat. Parafrazand dintr-o demisie precedenta, am convingerea ca oamenii capabili pot ”construi” oriunde si oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.