Sprijin practic pentru perioada de recesiune

Gama completa de sprijin si servicii pentru traversarea perioadei de recesiune
prin reteaua EUROLINKHouse of Europe si prestigiosii sai parteneri

~Anunt de Presa~

Cu un palmares de 12 ani la activ, avem placerea sa va recomandam ca – prin EUROLINK– House of Europe si prestigiosii sai parteneri de consortiu CPS sa alegeti acum combinatia cea mai potrivita care sa aduca:

obtinerea finantarii nereturnabile UE pentru afaceri IMM;

reorganizarea din mers a afacerii prevenirea insolventei;

identificarea surselor optime de co-finantare a proiectelor de investitii;

evenimente de promovare la cheie in formatul dorit;

obtinerea uneia dintre cele mai respectate si inovative certificari internationale in vederea recrutarii in cadrul echipelor de management al proiectelor, la alegere, ca specialist, expert sau consultant Knowledge Management – www.kminstitute.org, www.StructuralFunds.ro.

Informatii si programari pentru oricare dintre nevoile Dvs. pot fi obtinute vizitand site-ul specializat www.structuralfunds.ro sau contactand secretariatul nostru la tel./fax: 021.2304997, 0723699857 sau email: [email protected]

Pentru conformitate,

EUROLINK-Casa Europei

About Sever Avram

Sever AVRAM - coordonator general - Platforma de Actiune si Interventie Rapida a Societatii Civile in favoarea stimularii absorbtiei Fondurilor Europene "EU-RO Clearing Funds". A lucrat ca si consilier de afaceri publice pentru Comisia Europeana in Romania si a contribuit la elaborarea capitolului de politici sociale si dezvoltarea resurselor umane din cadrul Planului national de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana. Incepand cu anul 1996,  a activat ca si consultant si/sau trainer in domeniul institutiilor si fondurilor UE, al comunicarii, relatiilor publice si lobby-ului in cadrul a numeroase proiecte europene finantate direct de Comisia Europeana de la Bruxelles,  Departamentul de Stat al SUA, Open Society Institute, precum si de mari finantatori privati internationali sau autohtoni. In urma unui proiect PHARE pe care l-a coordonat, incepand cu anul 2004, se ocupa de organizarea sub egida Platformei CEFTAC (www.ceftac.ro) a “Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania” si a altor evenimente pentru mediul de afaceri. Din anul 2006, a avut initiative speciale legate de absorbtia fondurilor UE, incepand cu saloanele regionale si scolile de vara de la Constantza si Baile Sovata pana la cele doua editii deja desfasurate  ale Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei fondurilor UE (Bucuresti, in 2007 si 2008). Coordoneaza activitatea de consultanta pe proiecte a CPS (Consortiul Parteneritului Strategic) si a Atelierului Interactiv de Idei, Proiecte si Investitii Inovative (www.StructuralFunds.ro).  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.