Start-up Nation 2017: Dobanda si comisionale maxime la creditul-punte

bani-1.jpg

Statul a anuntat, vineri, cand va selecta bancile partenere, precum si dobanzile si comisionale maxime pe care acestea le vor percepe la creditele-punte pe care le vor acorda in Programul Start-up Nation 2017. Aceste credite-punte vor putea fi accesate de antreprenorii admisi in program, pentru a-si asigura cheltuielile curente pana la primirea ajutorului de minimis de maximum 200.000 de lei.

Bancile interesate sunt asteptate sa-si depuna ofertele la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat pana la data de 03.07.2017, ora 16.00. Selectia bancii partenere se va face in maximum 3 zile lucratoare de la expirarea termenului de depunere de oferte, ceea ce ar insemna ca cel tarziu pe 6 iulie va fi selectata banca partenera.

In programul Start-up Nation 2017, banca partenera va acorda creditele-punte pentru antreprenorii care vor avea nevoie si tot ea va tine contul de tranzit in care statul va vira alocatia financiara nerambursabila de pana la 200.000 de lei pentru beneficiari.
Una dintre conditiile pe care banca partenera trebuie sa le indeplineasca este sa aiba cel putin cate o sucursala in fiecare judet.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.