Startup Weekend Mures este la cea de-a treia editie, iar aceasta va avea loc la Tirgu-Mures in perioada 23-25 mai 2015

logo.png

logoPentru a treia oara consecutiv, Startup Weekend Mures invita tinerii antereprenori sa isi dezvolte ideile, intre 22 si 24 mai, in aula Universitatii Petru Maior din Targu-Mures.

Pe parcursul celor trei zile de desfasurare, tineri pasionati de antreprenoriat vor forma echipe in jurul ideilor prezentate de participanti. Scopul este ca in 54 de ore de munca, sa dezvolte produse inovatoare si sa lanseze noi afaceri. La final, un juriu de specialitate analizeaza fiecare concept de business creat.

Provocarea este lansata tuturor antreprenorilor, dezvoltatorilor, specialistilor de marketing si social media, studentilor si oricarei persoane interesate de a da nastere unei noi afaceri intr-un mediu in care orice este posibil.

Participantii au ocazia sa-si prezinte ideile inovatoare sau sa faca parte dintr-un proiect care li se pare interesant, sa-si testeze ideile de afaceri si sa interactioneze cu potentiali investitori.

La eveniment vor participa si antreprenori de succes: Josef Dunne – co-fondator Babelverse, Florin Muresan – fondator Squirrly, Dumitru Radoiu – fondator Sysgenic, Florian Gheorghe – angel investor, sunt doar cativa dintre specialistii din tara sau din strainatate care vor oferi feedback si expertiza start-up-urilor, prin mentorat.

Mai multe detalii legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul targumures.up.co sau pe Facebook – facebook.com/swmures.

Persoana de contact:

Claudia Goga – Project Manager

tel: 0740-345.316

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top