CJ da 36.000 lei pentru reclama la doua proiecte

proiect, cooperare transfrontaliera, Cluj, pagina web

Pentru realizarea unei pagini web destinata promovarii proiectului transfrontalier Initiativa pentru Dezvoltare Economica prin Actiune Locala (IDEAL), CJ este dispus sa plateasca 14.100 lei. Pentru organizarea unor conferinte de presa de mediatizare a proiectului, CJ este dispus sa cheltuiasca inca 4.000 de lei.

Proiectul IDEAL are ca scop instruirea a 23 de functionari din comunele iesene, precum si a cinci functionari din Consiliul Raional Holboca si patru functionari ai CJ, care ar urma sa promoveze cooperarea transfrontaliera intre Romania si Republica Moldova”, a explicat Sebastian Tataru, purtatorul de cuvint al CJ.

Promovarea proiectului “Sustinerea Politicilor de Identitate Comunitara” (SPIC) are un buget estimat la 22.000 de lei. “Ca si IDEAL, SPIC e tot un proiect transfrontalier. SPIC urmareste valorificarea patrimoniului rural cu potential turistic din zona transfrontaliera. Pentru ambele licitatii, se pot depune oferte pana vinerea viitoare”, a mai precizat Sebastian Tataru.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.