POR: Procedura simplificata pentru atribuirea contractelor de lucrari, de furnizare si de servicii

POR, instructiune, proiecte, finantare

Operatori economici care au primit finantare in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013, domeniile majore de interventie 3.2, 4.1, 4.3, 5.1, 5.2 si 5.3 care nu au calitate de autoritate contractanta in sensul Art. 8 din OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, cu modificarile si completarile ulterioare, sunt obligati sa respecte OUG 34/2006 doar daca se incadreaza in situatiile stipulate la Art. 9 din ordonanta amintita.

Pentru restul situatiilor vor fi respectate “Instructiuni privind atribuirea contractelor de lucrari, de furnizare si de servicii aplicabile in cazul operatorilor economici care au primit finantare in cadrul domeniilor majore de interventie 3.2, 4.1, 4.3, 5.1, 5.2 si 5.3 ale Programului Operational Regional 2007-2013”.

Beneficiarii de finantare in cadrul Programului Operational Regional au responsabilitatea de a urmari modificarile cadrului legal cu privire la atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii si de a aplica prevederile specifice tipului de achizitie derulat.

Instructiune

Sursa: Inforegio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.