Corrigendum nr.3, DMI 3.3 – POR

corrigendum, POR, Ghid de finantare

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest va informeaza ca Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei (MDRL), in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2007-2013 (POR 2007 – 2013), a emis Corrigendum-ul numarul 3 privind modificarea / completarea Ghidului Solicitantului pentru Axa prioritara 3 “Imbunatatirea infrastructurii sociale”, domeniul major de interventie 3.3 “Imbunatatirea dotarii cu echipamente a bazelor operationale pentru interventii in situatii de urgenta” al POR 2007 – 2013.

Prezentul Corrigendum aduce modificari / completari importante referitoare la continutul Ghidului Solicitantului, aferent acestui domeniu de interventie, privind completarea Cererii de Finantare si etapele de evaluare ale Cererii de Finantare.

O data cu emiterea prezentului Corrigendum a fost revizuit si Ghidul Solicitantului, aferent acestui domeniu de interventie.

Acest document revizuit include modificarile la ghidul solicitantului aduse prin:
– Corrigendum – ul 1 din data de 05.02.2008;
– Corrigendum – ul nr. 2 din data de 06.06.2008;
– Corrigendum – ul nr. 3;
– Clarificarile la Ghidul Solicitantului ca urmare a modificarii unor prevederi legale (obtinerea avizului Natura 2000, etapa de evaluare strategica si rolul CRESC, etc.) sau de procedura (comasarea etapei de verificare a conformitatii cu etapa de verificare a eligibilitatii) – Nota Autoritatii de Management pentru POR referitoare la Planurile de Analiza si Acoperire a Riscurilor (PAAR).

Textul integral al Corrigendum-ului nr. 3 la Ghidul Solicitantului Axa prioritara 3 “Imbunatatirea infrastructurii sociale”, domeniul major de interventie 3.3 “Imbunatatirea dotarii cu echipamente a bazelor operationale pentru interventii in situatii de urgenta” al POR 2007 – 2013, precum si varianta revizuita a Ghidului Solicitantului pot fi consultate in varianta electronica aici.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.