Drumul Judetean Vatra Dornei-Saru Dornei-Panaci va fi modernizat prin Programul Operational Regional

POS, fonduri nerambursabile, infrastructura, Suceava

La eveniment au participat de asemenea Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, Sorin Popescu, prefectul judetului Suceava, si Gabriel Friptu, directorul Autoritatii de Management pentru Programul Operational Regional.

“Ne bucuram sa fim la Suceava din nou, pentru a semna un contract finantat prin Programul Operational Regional.

Judetul Suceava este campionul atragerii de fonduri pe Axa 2 – imbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale- si acest ritm trebuie sustinut. In urma realizarii proiectului, populatia comunelor riverane drumului judetean DJ 174, respectiv Vatra Dornei, Saru Dornei si Panaci, companiile cu activitati in zona infrastructurii ce va fi reabilitate si turistii din zona vor beneficia de starea corespunzatoare a DJ 174″ a declarat secretarul de stat Razvan Murgeanu.

Proiectul initiat de Consiliul Judetean Suceava va fi implementat pe durata a 24 de luni si are ca obiective specifice modernizarea infrastructurii regionale de transport rutier, prin reabilitarea drumului judetean DJ 174, Vatra Dornei-Saru Dornei-Panaci, km 0+000-22+000 si conectarea localitatilor Vatra Dornei, Saru Dornei, Panaci de pe drumul judetean DJ 174 la drumul national DN 17 Suceava-Vatra Dornei-Cluj.

Valoarea totala a proiectului este de 9.928.225,03 Euro, din care 8.355.502,02 Euro reprezinta valoarea totala eligibila a proiectului. Din aceasta, 7.227.509,24 Euro provin din Fondul European de Dezvoltare Regionala, 960.882,73 Euro din bugetul national si 167.110,04 reprezinta contributia beneficiarului din valoarea eligibila.

Sursa: InfoRegio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.