Propunere de programare multi-anuala Phare 2004-2006 pentru sectorul societatii civile

Ministerul Integrarii Europene (MIE) in calitatea sa de Coordonator National al Asistentei financiare nerambursabile, in urma consultarilor cu Comisia Europeana, a demarat pregatirea procesului de programare multi-anuala Phare 2004-2006.

In acest sens au fost realizate, in prima versiune, documentele de programare multianuala pentru domeniile: justitie, securizarea frontierelor, mediu, agricultura, finante publice si reforma administratiei.

MIE acorda o importanta deosebita dezvoltarii societatii civile, si va insista in dialogul politic cu Comisia Europeana pentru alocarea de fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea acestui sector.

In acest context, organizatiile non-guvernamentale isi pot exprima punctele de vedere, ideile si propunerile fata de documentul preliminar de programare multianuala 2004-2006 pentru sectorul societatii civile.

Acest document reprezinta o continuare si dezvoltare a principiilor si prioritatilor sectorului societatii civile care a primit din partea Guvernului Romaniei si Comisiei Europene, din anul 1997 si pana in prezent, peste 24 de milioane de euro.

Documentul de programare multianuala Phare 2004-2006 a fost transmis tuturor ONG-urilor care se afla in baza de date a Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile si se afla de asemenea pe pagina de Internet la adresele www.mie.ro si www.fdsc.ro. Organizatiile interesate isi pot exprima observatiile, comentariile si propunerile pana la data de 17 august a.c., persoane de contact dna. Carmen Epure, telefon 3100177, fax 3100180, email [email protected] si domnul Cristian Badiu, telefon 3011610, fax 3011624, email [email protected].

Sursa: Ministerul Integrarii Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.