ProCredit Bank ofera cofinantare pentru proiecte de investitii finantate prin FEADR

ProCredit Bank, credite, proiecte, investitii, FEADR, cofinantare

Principiul de baza al finantarii nerambursabile este acela al rambursarii cheltuielilor efectuate in prealabil de catre Beneficiar.

Pentru a beneficia de finantare nerambursabila pentru proiecte de investitii, o exploatatie agricola trebuie sa efectueze in prealabil cheltuielile din surse proprii si/sau dintr-un credit.

ProCredit Bank acorda credite de investitii pentru aceasta destinatie pe perioade de pana la 15 ani.

Potentialii beneficiari ai Creditului AgroInvest – Fonduri Europene sunt producatorii agricoli (gospodariile din mediul rural), precum si orice societate comerciala cu activitate agricola, iar posibilele destinatii sunt investitiile in utilaje si echipamente, tehnologii pentru zootehnie, echipamente pentru irigatii, achizitie sau constructie de imobile.
 
Clientii beneficiaza de plan de rambursare flexibil, putand plati fie rate lunare (egale sau inegale), fie rate sezoniere (minim 4 rate de credit intr-un an calendaristic si rate zero in lunile fara venituri). De asemenea, ProCredit Bank poate acorda o perioada de gratie de pana la 12 luni.

Banca accepta orice tip de garantie, fara obligativitatea unei ipoteci pentru credite pana in 30.000 EUR (inclusiv), cu maturitati pana in 5 ani, pentru sume mai mari solicitand garantii imobiliare care sa acopere 75% din valoarea creditului, iar in cazul in care garantiile oferite de client sunt insuficiente, creditul poate fi acoperit partial cu garantie de la Fondul de Garantare al Creditului Rural.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.