MCSI a selectat proiectele propuse spre finantare din cadrul operatiunii 3.2.1

MCSI, proiecte, POS CCE, finantare, evaluare, e-guvernare

In conformitate cu prevederile ghidului solictantului, in cadrul apelului de proiecte s-au inregistrat online 117 propuneri de proiecte, din care s-au depus efectiv la sediul MCSI un numar de 111 propuneri de proiecte.

Comitetul de Selectie a primit din partea expertilor evaluatori externi un numar de 101 propuneri de proiecte din care au fost selectate spre finantare 12 proiecte in functie de punctajul acordat de expertii evaluatori externi si tinand cont de bugetul alocat apelului.

Proiectele au ca solicitanti institutii publice care functioneaza la nivel local si central. Restul de 10 proiecte au fost respinse in etapele premergatoare evaluarii tehnico – economice.

Valoarea totala a proiectelor selectate este de aproximativ 172 milioane lei, din care grantul propus a fi acordat este de aproximativ 107 milioane lei. Toti solicitantii vor fi notificati asupra rezultatului evaluarii.

Dupa obtinerea avizului de la Autoritatea de Management, lista de proiecte va fi aprobata de Ordonatorul principal de credite al OIPSI iar apoi publicata pe website-ul OIPSI.

Sursa: Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.