O licitatie grasa a fost contestata

Drumul care leaga judetele Suceava si Neamt, trecand prin judetul Iasi, mai are de asteptat pana ii va fi desemnat definitiv constructorul. Mai multi participanti, atat nationali, cat si din strainatate au contestat rezultatul prezentat de Consiliul Judetean (CJ).

Contractul estimat de forul judetean la 49,6 milioane de lei a fost atribuit in urma analizei ofertelor firmei Pa&Co Company Bacau, patronata de “baronul asfaltului”, Costel Casuneanu, care a avut o oferta de 33,79 milioane de lei.

Functionarii CJ au inscris, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, trei contestatii depuse de firmele descalificate din licitatie pentru ca ar fi avut oferte neconforme cu caietul de sarcini al licitatiei.

Astfel, SC Sorocam SRL a sustinut ca nu a primit comunicari clare la lamuririle cerute, Tehnologica Radion si Asociatia Bauunternemung Gesellschaft & m.b.H Hend contestand documentatia tehnica a proiectului.

“Acesta este drumul firesc al oricarui proiect important. Oricine ar vrea sa il prinda, asa ca se baga contestatii. Ce s-a depus acum insa sunt niste nazdravanii depuse ca sa se afle in treaba. Nu cred ca vor avea castig de cauza”, a declarat presedintele CJ, Constantin Simirad.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.