Doljenii, instruiti pe bani europeni

beneficiari, fonduri europene, POS DRU, finantare, contracte

Printre beneficiarii fondurilor in valoare de peste 3,5 milioane lei se numara Camera de Comert si Industrie Valcea, care a castigat doua proiecte avand ca obiectiv dezvoltarea spiritului antreprenorial in randul afaceristilor valceni dar si instruirea autoritatilor locale privind achizitiile publice.

Promovare pentru proiectele pe resurse umane

Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Craiova isi propune, potrivit directoarei Bombonica Dudau, sa invete 160 de medici de familie doljeni sa utilizeze mai eficient calculatorul.

Autoritatile si firmele care au batut astazi palma cu organismul care are grija de banii europeni destinati pietei muncii vor intra in posesia primilor bani la inceputul lunii august.

Directorul Organismului Intermediar al Programului Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU), Stelian Baragan, a atras atentia beneficiarilor ca trebuie sa promoveze proiectele pentru care primesc finantare europeana si sa gestioneze corespunzator fondurile.

Potrivit acestuia, alte zece cereri de finantare in valoare de peste 1,4 milioane euro vor intra in curand in perioada de contractare, in timp ce pana acum au fost semnate in total zece contracte pe toate axele POS DRU.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.