Au inceput lucrarile la proiectul “Reabilitare retea de alimentare cu apa potabila in statiunea turistica Tg. Ocna”

Proiect, reabilitare retea de alimentare, Tg. Ocna, bani europeni

Valoarea proiectului este de 860.449,37 euro, din care 765.799,94 euro vin de la comunitate europeana, iar 94.649,43 euro este contributia beneficiarului local, la care se adauga cheltuielile neeligibile in suma de peste 150.000 de euro.

Lucrarile ce se vor executa, potrivit proiectului aprobat, constau in inlocuirea retelei de alimentare cu apa potabila din azbociment, fonta si otel cu conducte din polietilena, pe o lungime de 8035 ml, in zona centrala a orasului, intre str. M. Eminescu, str. Capitan Busila, str. Maior Rosita si str. Tudor Vladimirescu.

SC ALCONEP SRL Tg. Ocna este societatea care a castigat licitatia pentru executarea acestor lucrari si care s-a angajat sa respecte termenul de executie prevazut in acordul contractual, respectiv 7 luni.

Pentru asigurarea publicitatii si promovarii acestei investitii, SC ADDVANCES SRL Iasi se va ocupa de tiparirea a 750 de afise si 7000 de pliante, de executarea a doua panouri publicitare precum si de organizarea celor 2 conferinte de presa, iar SC ADMIRA RAM TEHNIC SRL Bacau se va ocupa de instruirea a 35 de muncitori ce vor fi implicati in activitatea de exploatare a investitiei.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.