Belgienii de la KBC amana cu cel putin un an rebrandingul Romstal Leasing

Grupul belgian KBC, amanare, rebranding Romstal Leasing, rezultat financiar

“Rebrandingul trebuia sa aiba loc in 2009, dar, avand in vedere criza, acest lucru se va intampla in 2010-2011. Oricum, noi mai putem folosi numele Romstal Leasing inca doi ani”, a declarat Ionut Chirila, directorul de marketing al Romstal Leasing.

Compania a ocupat anul trecut locul noua pe piata de leasing, cu finantari de 190 mil. euro, in crestere cu 9% fata de anul anterior.

Daca in anii trecuti firmele de leasing au raportat cresteri de doua cifre, in 2009 situatia s-a schimbat radical, iar toti jucatorii din aceasta piata inregistreaza scaderi importante. De asemenea, toate firmele se confrunta cu problema revanzarii masinilor si a echipamentelor recuperate de la clientii care nu isi mai pot plati ratele.

Romstal Leasing nu si-a publicat rezultatele financiare pentru primul semestru. Pe site-ul companiei este prezentata oferta de bunuri recuperate, care numara aproximativ 70 de masini si echipamente. Chirila spune ca din cauza scaderii volumului de activitate compania si-a redus numarul de angajati.

Mai multe detalii: www.zf.ro.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.