Proiect pentru strategia de dezvoltare a judetului Cluj

Proiect, strategie de dezvoltare, judetul Cluj, finantare POSDCA

Proiectul CJ Cluj, intitulat “Elaborarea Strategiei de Dezvoltare a Judetului Cluj pentru perioada 2014-2020”, vizeaza dezvoltarea competentelor de planificare strategica de la nivelul administratiei publice locale prin identificarea nevoilor reale de dezvoltare la nivel local.

Aceasta dezvoltare ar urma sa se faca pe o baza consultativa si prin definirea directiilor de actiune strategica si transpunerea lor intr-un portofoliu de proiecte. Presedintele CJ Cluj, Alin Tise, a declarat, marti, ca proiectul vizeaza dezvoltarea de parteneriate interinstitutionale, dar si intre administratie si firme sau unitati de invatamant.

“Dincolo de dezvoltarea de competente de planificare strategica, dezvoltare de parteneriate, generare de teme de proiectare pentru documentatii tehnico-economice, la nivel judetean, microregional si local, proiectul are in vedere si dezvoltarea de parteneriate interinstitutionale, dar si intre administratii, mediul de afaceri si mediul academic si de cercetare, prin implicarea activa a acestora in procesul de planificare strategica”, a declarat Alin Tise.

Valoarea totala a proiectului este de 973.000 de lei, din care 841.600 de lei sunt eligibili, iar din acestia din urma, 824.800 de lei sunt nerambursabili. Partea de cofinantare a proiectului ar insemna 16.800 de lei, la care s-ar adauga 131.200 de lei cheltuieli neeligibile.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.