Credit in euro pentru achizitia de locuinte in ansambluri de blocuri noi

Credit, achizitie locuinte, blocuri noi, Banca Romaneasca,

Noul tip de credit poate fi acordat pe o perioada de maximum 35 de ani, cu o dobanda variabila, calculata in functie de cotatia Euribor la trei luni, plus marja fixa a bancii, de 6,3%.

De asemenea, solicitantii pot obtine maximum 300.000 de euro, fiind necesar un aport propriu de 30% din valoarea imobilului, restul reprezentand finantarea acordata de banca, aceasta acceptand pana la patru codebitori. Banca a incheiat parteneriate cu dezvoltatorii ansamblurilor rezidentiale Greenfield, Vitan Platinum Towers, Werland, Day Residence, South Residence, Green Invest, Upground, precum si cu cei ai unor alte proiecte imobiliare de dimensiuni mai mici din Capitala, dar si cu dezvoltatorii proiectelor Green Park din Iasi si Topaz din Bacau.

Spre exemplu, pentru un credit de 100.000 de euro, acordat pe o perioada de 30 de ani, o familie cu trei membri, fara alte datorii, va avea de platit lunar 667 de euro, la un venit net de 6.600 de lei, luand in calcul o dobanda de 7,307%. Familia respectiva ar trebui sa achite, in cazul unui imprumut de 30.000 de euro, in aceleasi conditii, 200 de euro lunar, la un venit de 2.600 de lei.

Banca percepe un comision unic de 1% pentru acest tip de credit, aplicat o singura data la acordarea imprumutului. Comisionul de rambursare anticipata este de 2%, iar pentru evaluarea imobilului si asigurarea locuintei clientul nu trebuie sa achite niciun cost.

Mai multe detalii: www.financiarul.com.

Sursa: Financiarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.