Al treilea proiect finantat prin POR pentru Primaria Oradea

Oradea, POR, finantare, proiect, modernizare, strazi, trafic

Pana in prezent, Primaria Oradea este singura autorite publica locala din Transilvania de Nord care a semnat trei contracte pentru proiecte finantate prin Programul Operational Regional (POR).

Proiectul “Modernizare strazi in vederea fluidizarii traficului de acces intre zone rezidentiale si functionale din municipiul Oradea” a fost semnat la Cluj-Napoca.

Valoarea totala a proiectului este de 28.605.974,83 RON, iar suma nerambursabila obtinuta prin POR este de 21.530.719,98 Ron (din Fondrul European de Dezvoltare Regionala 19.004.155,9 RON, iar finantare nationala 2.526.564,08 RON).

Din partea Primariei Oradea, contractual a fost semnat de catre domnul primar Ilie Bolojan, iar din partea Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, a semnat doamna Sanda Catana, director executiv Implementare POR.

Prin proiect vor fi modernizate, respectiv reabilitate 19 strazi in municipiul Oradea, in lungime totala de 9,11 km.

Pentru a vedea toate proiectele contractate si aflate in implementare pe Programul Operational Regional in Transilvania de Nord, dati click aici.

Pentru cea mai recenta situatie statistica privind depunerile de proiecte in Transilvania de Nord pentru Programul Operational Regional, aici.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.