Localitatile din Apuseni devin o forta economica prin micile afaceri

PNDR, Masura 123, Apuseni, afacere, produse, investitii, morarit

Organizata mai intai ca o moara de cereale, investitia administrata de societatea Nicoleta Styl SRL a ajuns una dintre cele mai importante afaceri de pe raza localitatii.

Pe langa serviciile de macinat faina, societatea din Ighiu mai produce prajituri si cozonaci, dar si paine de casa. “Incercam in permanenta sa oferim noi servicii. Firma noastra se preocupa de instruirea permanenta a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ceea ce este nou. in prezent, avem un numar de 14 angajati”, a declarat administratorul firmei, Mircea Stanciu.

De-a lungul anilor, afacerea de familie a fost dezvoltata prin investitii in utilaje si masini, lucru care a permis obtinerea certificarii in domeniul sigurantei alimentare. Anul trecut, Nicoleta Styl SRL Ighiu a obtinut o finantare importanta derulata prin Programul National de Dezvoltare Rurala.

Este vorba despre suma de 1,38 milioane lei, acordata prin Masura 123 – “Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere”, in scopul modernizarii unitatii de morarit pe care o detine. In ultimii ani, firma a lucrat in profit. Anul trecut, valoarea profitului s-a ridicat la aproximativ 84.000 de lei.

Mai multe detalii: www.ecomunitate.ro.

Sursa: Ecomunitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.