Finalizarea proiectului “Cresterea competitivitatii firmei prin achizitia de servicii de consultanta specializata”

firma, consultanta specializata, POS CCE, fonduri europene, proiect

Proiectul “Cresterea competitivitatii firmei prin achizitia de servicii de consultanta specializata” in valoare totala de 49.000 lei, a fost finalizat la termen si se estimeaza ca va avea ca rezultat cresterea cifrei de afaceri a S.C. FINEX CONSULTING S.R.L.

Proiectul, care primeste finantare din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice” – (Axa Prioritara 1 – “Un sistem inovativ si ecoeficient de productie”, Domeniul de interventie 1.3 “Dezvoltarea durabila a antreprenoriatului”, Operatiunea b) “Sprijin pentru consultanta acordat IMM-urilor”), a fost implementat in perioada mai – septembrie 2009, la S.C. FINEX CONSULTING S.R.L.. SRL, Iasi, STR.BULARGA, NR.8, PARTER .

Valoarea totala este de 49.000 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile (din Fondul European de Dezvoltare Regionala si bugetul national) este de 34000 lei.

S.C. FINEX CONSULTING S.R.L. SRL cu sediul in Iasi, Str. BULARGA, nr. 8, P, birou 6, a depus cererea de finantare in cadrul schemei “Sprijin pentru consultanta acordat IMM-urilor” obiectivul vizat fiind dezvoltarea firmei prin punerea la dispozitie a instrumentelor de management si marketing necesare.

Obiectivul general al POS CCE este cresterea productivitatii intreprinderilor romanesti pentru reducerea decalajelor fata de productivitatea medie la nivelul UE. Tinta este o crestere medie anuala a productivitatii de cca. 5,5 % pana in 2015. Aceasta va permite Romaniei sa atinga un nivel de aproximativ 55% din media UE.

S.C. FINEX CONSULTING S.R.L este o companie fondata in 2005, care are ca obiect de activitate consultanta de management pentru IMM si activeaza in judetul Iasi.

Sursa: Comunicate Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.